Endresen

October 8, 2020 3:42 PM
Teater

Hei

Da har Tor Endresen, i samråd medoss på Ricks Teater,  fattet den kjedelige beslutningen å avlyse alleforestillingene i høst. Forestillingen vil bli satt opp på et senere tidspunkt,men dette vil nok ikke bli før korona-situasjonen er helt under kontroll.

Vi beklager det inntrufne. Billettutgifter vil bli refundert fra Ticketmaster uten at dere trenger åforeta dere noe ytterligere.  Jeg vet at Ticketmaster har mye å gjøre fortiden, så det kan nok gå noen dager uten at jeg kan si eksakt hvor mange.

 Mvh - Terje - Ricks Teater

Heisann.
Nå kan vi fortelle dere hvem som skal spille med oss på Rick`s i høst. Vi er såå glade og stolte over å kunne presentere følgende drømmeorkester : Gitarer,Lapsteel,sang selveste plateaktuelle: Bjarte Aasmul! Bass,sang selveste Kai Taule! Trommer,sang selveste Steinar Krokstad! Keyboards,sang selveste Dag Øyvind Rebnord! Gitarer,mandolin,sang selveste Jan Arne knutsen! Alle spiller på platen vår og at de alle kunne være med er rett og slett en drøm som gikk i oppfyllelse!

Det er jo uansett i disse tider med publikumsbegrensningen en sjanse å ta å sette opp show nå men vi har gledet oss sånn at vi kunne ikke la være å ta sjansen likevel. Håper dere vil komme og høre på deilig musikk og hygge dere sammen med oss på Rick’s i oktober.

Albumet er nesten klart nå og vi vil legge ut noen smakebiter i ukene som kommer. Johoo! Nå er vi igang:-)

Kjøp billetter
Rick

Rick er din vert når det inviteres til fest og moro på nye Rickshuset.

Aktuelt

Ønsker du å reservere bord?