Tom Boye & Sjur Sax

December 29, 2018 9:25 AM
Villa

▆TOM BOYE ▆ (Tom Boye Bye Rian) er en norsk DJ, produsent og klubbpromotor. Han har jobbet på noen av de mest respekterte klubber og fester rundt om i verden sammen med noen av de største navnene i bransjen.

Pacha World Tour, Ministry of Sound, Global Underground, Toolroom, Godskitchen, Amsterdam Dance Event, Extrema Outdoor, Hed Kandi, Fierce Angels, MTV-fester og Amsterdam Fashion Week for å nevne noen.

Tom Boye har også delt scenen med noen av de største navnene i bransjen som Snoop Dogg, David Guetta, Hardwell, Afrojack, Tiesto, Svenske House Mafia, Don Diablo, Carl Cox, Mark Knight, Lost Frequences, Laidback Luke og Chuckie . I tillegg har Tom Boye jobbet i studio med Nicky Romero.

Tom Boye oppdaget sin lidenskap for musikk i en alder av 12 år, og han kjøpte snart sine første plater. Han begynte å spille i lokale ungdomsskoler og skolefester og fikk sitt første klubbjobb i en alder av 16 år. I en alder av 21 kjøpte han en enveis billett til Kreta, Hellas. Tom elsket livet som bosatt DJ på Star Beach, en av de mest berømte open-air klubber i Europa. Han fikk også et opphold på NRG Club, og han reiste ofte til Ibiza for å spille i underjordiske hotspots som Bora Bora, Es Paradis, Santos og Sankeys. Etter fem år flyttet han til Amsterdam for å fortsette sin DJ karriere.

Etter å ha jobbet som DJ i Amsterdam i mer enn et tiår, er Tom Boye et kjent ansikt i Amsterdam-klubbscenen. Resident dj og er vertskap for flere av sine egne klubbkvelder i respekterte klubber som Escape Arena, Supperclub, The Powerzone, Mansion, Club Home, The Zebra og sist, ikke minst, på Tiestos egen klubb Cineac. Å bli signert av Crunc Agency ga ham også bestillinger over hele Europa.

Nå for tiden har Tom Boye fokusert på sin musikkproduksjon mer enn noensinne. Med sin produksjonspartner Robert Feelgood har han gitt ut vellykkede spor som har hatt verdensomspennende radioprogrammer og kom inn i Beatport Top 100-diagrammet. Deres spor PartyNonStop har vært det bestselgende house sporet på Smash Music og har blitt omtalt på mer enn 30 kompilasjonsalbum over hele verden.

Tom Boye flyttet tilbake til Norge i 2013. Siden da har han jobbet som resident DJ på Hall Toll i Stavanger og Kick i Kristiansand. I dag er Tom Boye signert av IAMM Nederland.

Han er også skaperen av festkonceptet PartyNonStop..

▆SJUR SAX▆ Sjur er den offisielle tour DJ og saksofonisten til gull- og platinumselgende Robin & Bugge. Den 22 år gamle DJ-en og saksofonisten har spilt på de store klubbene både i Stavanger og rundt om i Norge, og har erfaring med intime klubbscener så vel som festivaler med over 3000 mennesker. Sjur Sax kombinerer sine DJ-sett med live saksofon. Han har spilt ulike instrumenter, hovedsakelig saksofon, siden barndommen og leverer et unikt sett som har fått entusiastiske tilhengere. Stikkord er fulle dansegulv og topp stemning!

Kjøp billetter
Rick

Rick er din vert når det inviteres til fest og moro på nye Rickshuset.

Aktuelt

Ønsker du å reservere bord?