Bestill nå

HALLOWEEN - Charlie Roennez
Main Stage 29/10/2022

HALLOWEEN - Charlie Roennez
▆ HALLOWEENWEEKEND PÅ RICKS ▆
28 - 29 - 30.OKT - BERGENS STØRSTE SPØKELSESHUS

Ricks skal selvfølgelig arrangere Bergens villeste temafest under Halloween, og det gjør vi HELE helgen! Huset vårt blir hjemsøkt. Huset bestemmer, huset tar de den vil, og huset velger sine ofre. Og som alltid, har vi naturligvis et par overraskelser til dere. 

På Halloween lørdagen den 26. okt. klinker vi til med - Performance dancers - Flamme artist - Ibiza resident Charlie Roennez - ActorHalloween nærmer seg og det er klart for en fest fylt til randen med den beste musikken, de herligste vibbene, og fantastisk stemning! Er du glad i god musikk og deilige rytmer tvers igjennom så er det bare og glede seg til Halloween

Vi har invitert Ibiza resident Charlie Roennez tilbake til Ricks, og var du her sist vet du hva vi mener med fest! Ibiza klubbene Bora Bora Ibiza, Ocean Beach Club, Eden og Es Paradis er favoritter. Hans høydepunkt sommeren i Norge er Palmesus - Skandinavias største strandfest!Charlie Roennez spilte også i Mexico under BPM festivalen. I mars 2017 spilte han i Miami under Miami music week! Dette er hans 3 år i den pulserende byen.

Han har vært Ministry of sound worldwide resident i en periode, og satser nå videre stort innen musikken.

Utgivelsene kommer som perler på en snor på gode labels. Musikken hans er supportet av mange av de aller største artistene kloden over, og går på radiorotasjon på de mest anerkjente stasjonene for housemusikk i verden! Han har også flere topp 3 plasseringer på worldwide housecharts!

Han har i dag utgivelser på blant annet: Great Stuff Recordings, Tyskland HOUSESESSION, TysklandVamos Music, FrankrikeSmash Music, TysklandDeep Passion, SpaniaElectroscene, Spania BACCANALI, SpaniaGjør deg klar for en heftig fest på Ricks!Sjekk ut Charlie Roennez på

facebook: www.facebook.com/iamcharlieroennez
Beatport / Utgivelser: https://www.beatport.com/artist/charlie-roennez/386952

▆ █ FREDAG 28.OKT █ ▆
Rick´s HAGE & Rick´s VILLA: 
Vi starter vår Halloweenweekend med Black Friday, bare husk, Hagen og Jungel er ikke alltid like trygg i mørket. 

▆ █ LØRDAG 29.OKT █ ▆
RISE OF THE PHANTOM: DJ CHARLIE ROENNEZ
HUSFEST med DJ CHARLIE ROENNEZ bak DJ boothen vår.
PREFORMANCE DANCERS
MORE ENTERTAINMENT TBA

▆ PRAKTISK INFORMASJON FRA RICK
▆Fredag gratis inngang - Lørdag Kr 200,-
▆Holdning: Skremt
▆Stemning: Spooky
▆Dresskode: Valgfritt
▆Aldersgrense: 20 år
▆For bordreservasjoner: Tlf 916 755 77 eller send en mail til bordbestilling@ricks.no

Guest of Honor: Charlie Roennez

PS: MAN KOMMER SELVFØLGELIG INN UTEN KOSTYME.

KONKURRANSE:
Vi premierer naturligvis lørdagens beste og mest gjennomførte kostyme, noe huset selv bestemmer hvordan. Kåringen skjer 02:00 under HUSFESTEN på lørdag. 

1. Plass: Gavekort (3000,-)
2. Plass: Gavekort (2000,-)