Bestill nå

CHARLIE ROENNEZ PÅ RICKS 17 MAI
Main Stage 17/05/2022

CHARLIE ROENNEZ PÅ RICKS 17 MAI
▬ ‍CHARLIE ROENNEZ PÅ RICKS 17.MAI 2022 ▬ ‍

Hva er vel bedre enn å kunne svinge deg i finstasen, mens vi sammen feirer den beste dagen i året - Rick ønsker å dele denne dagen med deg og dine venner, og inviterer derfor til feiring av Norges nasjonaldag med Charlie Roennez på Ricks.

Skulle du trenge å ta et pust i bakken etter å ha svingt deg på dansegulvet anbefaler vi å reservere bord for deg og dine venner allerede i dag. Her gjelder det å være tidlig ute.

Når åpner vi?
▬ ‍HAGEN: 12.00
▬ ‍VILLA: 21.00
▬ ‍JUNGEL: 21.00
▬ ‍HEMS:TBA

.▬▬ LINE-UP ▬▬ ‍
For å sette den perfekte stemningen på 17 mai har jeg invitert Ibiza resident Charlie Roennez, og var du her sist vet du hva vi mener med fest! Ibiza klubbene Bora Bora Ibiza, Ocean Beach Club, Eden og Es Paradis er favoritter. Hans høydepunkt sommeren i Norge er Palmesus - Skandinavias største strandfest!

Charlie Roennez spilte også i Mexico under BPM festivalen. I mars 2017 spilte han i Miami under Miami music week! Dette er hans 4 år i den pulserende byen. Han har vært Ministry of sound worldwide resident i en periode, og satser nå videre stort innen musikken. Utgivelsene kommer som perler på en snor på gode labels. Musikken hans er supportet av mange av de aller største artistene kloden over, og går på radiorotasjon på de mest anerkjente stasjonene for housemusikk i verden! Han har også flere topp 3 plasseringer på worldwide housecharts! Han har i dag utgivelser på blant annet: Great Stuff Recordings, Tyskland HOUSESESSION, TysklandVamos Music, FrankrikeSmash Music, TysklandDeep Passion, SpaniaElectroscene, Spania BACCANALI, Spania

Gjør deg klar for en heftig fest på Ricks!
Sjekk ut Charlie Roennez på facebook: www.facebook.com/iamcharlieroennezBeatport / Utgivelser: https://www.beatport.com/artist/charlie-roennez/386952

▬▬ INFO ▬▬-
▬ ‍Dresscode: Pyntet
▬ ‍Aldersgrense: 20 år
▬ ‍CC: 100,-
▬ ‍Stemning: Feststemt

▆BOOK DITT BORD IDAG▆
Online bestilling: https://www.ricks.no/reservere-bord

Vi gleder oss utrolig mye til å feire Norges nasjonaldag og håper så mange som mulig ønsker å dele dagen med oss.