Bestill nå

NYTTÅRSAFTEN 2022
Main Stage 31/12/2022

NYTTÅRSAFTEN 2022
▬▬ RICKS STORE NYTTÅRSFEST▬▬
Et rart år er avrundet og vi går inn et nytt spennende år. Dagen kaller vi ingenting, kvelden kaller vi nyttårsaften. Vi kaller den nyttårsaften fordi det er nettopp på kvelden at vi samler våre nærmeste. Vi spiser gode måltider. Vi teller ned til klokken 12. Vi skåler. Takker for et flott år og noen (forsøker seg;) på løfter for neste. For vi gleder oss. For oss er denne kvelden en av de spesielle.

Vi jobber i flere måneder for å lage de flotteste rammene rundt din feiring. Vi vil se deg samlet blant dine beste venner, vi vil se dere skåle, vi vil se dere klokken 12 ønske hverandre ett godt nyttår. La oss samles.

Vi har invitert Christy Million er en av de raskest voksende kvinnelige dj-ene. I løpet av fjoråret opptrådte hun i noen av de beste klubbene i Italia, Frankrike, Thailand, Latvia og mange andre. Takket være dette økte hun sine Facebook-følgere fra 150 000 til nesten 900 000!

I løpet sommeren 2019 var hun en del av en av de største festivalene i Spania, Marenostrum, blant andre. Christy er også en EDM-sanger og i januar 2017 ga hun henne ut den første store utgivelsen gjennom det legendariske merket Mixmash Records som nådde # 26 på Beatport-listen! Christy ønsker å bli større og jobber for tiden med mange forskjellige vokale prosjekter med unge og talentfulle produsenter fra forskjellige land over hele verden. Christy er en energi bombe som flere ganger har besøkt oss på Ricks.

Christy Million støttet av Don Diablo , VINAI, Ummet Ozcan, Blasterjaxx, Matisse & Sadko, Jay Cosmic, Tom Tyger, Angemi, Plastik Funk, Marnik, Diego Miranda, Qulinez, Klaas, Joe Ghost og mange andre! Hun er "resident" dj i Castle Club (Ayia Napa, Kypros ) som er i TOP 50 av DJMAG!

▬▬ VILLA ▬▬
WARMUP - TBA
MAIN: CHRISTY MILLION
+ dansere i ringer

▬▬ HAGE ▬▬
TBA

▬▬ BORDRESERVASJONER ▬▬
Reserver bord for deg og dine venner allerede nå.

For bordreservasjoner:
Online bestilling: https://www.ricks.no/reservere-bord
Mail: bordbestilling@ricks.no

▬▬ FESTBILLETTER ▬▬
TBA

▬▬ ✭ PRAKTISK INFO FRA RICK ✭ ▬▬-
-Inngang i døren: CC 200
-Holdning: Nyttårsklar
-Stemning: Festlig
-Dresskode: Elegant
-Aldersgrense: 20år

▬▬ OM SCENESHOW ▬▬
____________________________________________

____________________________________________

Vi sparer ikke på noe når vi skal feire både det gamle og det nye året, og når klokken slår tolv for siste gang i år, er det kun ett sted å være. Du vet hvor.
Godt nytt år.
Rick