Bestill nå

Konserter / Revy / Show / Teater

Fartøy Valen Seiler igjen - Fra 25 november
Teater 10/12/2022

Fartøy Valen Seiler igjen - Fra 25 november
Spilles fra 25 November

I fjor høst hadde Kristian Valen premiere på sitt nye show! For 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!
Kristian har vært åpen og ærlig om utfordringene som han har hatt, og som media har gitt spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.
Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom!
Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!
I mars 2022 gjorde Kristian 3 utsolgte show på Ricks – et oppgradert show venter i november/desember! Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!

Les mer på Kristian Valens hjemmeside og Facebookside.

20 års aldersgrense.
Vergeordning praktiseres, ta kontakt på e-post for vergeskjema.
Dørene åpner 30 min før showstart.
Varighet ca. 75 min.
Ledsager: Full pris.
Rullestolplass: Kontakt Revy og Teaterservice, tlf. 55216150
Parkeringsmuligheter : Nei
Servering: Alle rettigheter