Bestill nå

Konserter / Revy / Show / Teater

STANDUP JULESHOW - FRA 18 NOVEMBER
Teater 10/12/2022

STANDUP JULESHOW - FRA 18 NOVEMBER
Gjør kvelden komplett! Spilles fra 18 november

Standup juleshow er en Bergensk førjulstradisjon. I år har fire komikere fra standup Bergen samlet seg og skrudd sammen en forrykende forestilling, som setter hele julefeiringen på spissen. Var julen bedre før? Kommer nissen til Loddefjord? Burde barn ake med hjelm?
Kom på show for å få svar på dette og mye mer.

Showet består av:
Andreas Bach vokste opp i Loddefjord, hvor han ble far til tvillinger. Han har reist landet rundt i 5 år og etablert seg som en solid komiker. Et hardt liv blir belønnet med gode historier, noe han elsker å få publikum til å le av.
Christine Sandvik er en av de store nye humortalentene i Bergen. Christine kommer med sitt skarpe blikk på morsrollen, dating når man har barn og tidsklemma. Vittig og sjarmerende, men overraskende grov. Christine er et talent å følge med på.
Per-Owe Helle er kanskje den neste humorstjernen fra Bergen. På bare et par år har han turnert Norge rundt og skal være med på Latter live til høsten. Aldri før har noen fortalt så morsomt om diagnoser, katter og livet.
Jørgen Haugvaldstad den morsomste komikeren du aldri har hørt om. Jørgen har drevet med stand up i snart ti år og har stått på scener i hele skandinavia. Tilflytter til Bergen, men begynte sin humor karriere der og skal bli der.

Med oss har vi Eirik Krokås på regi som var selv med på standup juleshow i 2017 og 2018
Showet blir tradisjonstro satt opp på Ricks. Det blir ti forestillinger fordelt på fire uker, uke 46-49, to første ukene blir det satt opp show på fredag og lørdag, de to siste ukene på torsdag til lørdag.

Showstart kl. 19:00
Dørene åpner en time før show
20 års aldersgrense.
Ledsager ordinær pris
Varighet er ca. 1 t. 15 min.
Servering: Alle rettigheter

Adkomst: Bybane til Byparken. Buss til sentrum. Ligger ca. 400 meter gange fra siste stopp.
Billettavgifter: Pris inkluderer kr 25,00 avgift

Mer info/se flere arrangement
Unummererte plasser

Billettgrense
Det er en billettgrense på 10 billetter per person for dette arrangementet.

Vennligst respekter billettbegrensningen på arrangementet. Personer som overskrider billettbegrensningen kan få noen eller alle sine bestillinger og billetter slettet uten varsel av Ticketmaster etter eget skjønn. Dette inkluderer bestillinger med samme navn, e-post adresse, postadresse, kredittkortnummer eller annen informasjon.

Priser er i NOK

Mer informasjon
Showpakker, Gjør kvelden komplett!
Kjøp showpakke med hotell og billett til Standup Juleshow på: showpakker.no.