Bestill nå

Litt om oss

Ricks - Våre - Avdelinger
Ett hus - Fire saler - Store djs
Ricks har som målsetning å kunne presentere et mangfoldig kulturelt tilbud. Vi har 4 ulike nattklubb-avdelinger med forskjellig musikk og egenart hvor vi inviterer både internasjonale og lokale DJ`s.

Ricks Hage 1. etg - Mix / Hitlist - Hagefest - Black Friday, Hver Fredag

Ricks Hage er et område der du kan nyte tiden med venner og bekjente. Med herlige bakgrunnstoner og en avslappet stemning er det opp til deg om du vil slå deg ned for en prat eller ta en runde på dansegulvet.  Det er alltid sol i hagen. Fra 01.30 økes volum og tempo i musikken slik at du kan oppnå den rette stemningen på slutten av kvelden.

Ricks Villa - Main Stage 1. etg - House - Stor scene - Headliner hver lørdag
Ricks villa er hovedavdelingen på Ricks og er definitivt det største rommet på huset. Her kommer det store DJ's fra alle kanter av verden for å spille på det som er Vestlandets største klubb. Et vanvittig lyd og lyshow er å finne hver lørdag. Velkommen til Ricks villa.

Ricks Jungel - Kjelleren - HipHop/RnB - Black Friday & Tung Bass - Hver Fredag
I Ricks Jungel kan du slå deg løs til herlige rytmer. med fokus på hip-hop og R&B. Jungelen er åpen hver fredag under konseptet ”Tung Bass” som er en del av det generelle fredagskonseptet på Ricks; Black Friday. Det er også åpent på lørdager da det er husfest på Ricks! Velkommen til Jungelen!

Ricks Hems - 2. etg - Syng med på gamle hits
Hemsen til Rick ligger i etasjen over villaen og hagen. Her er det åpent for casual stemning og vi gir publikum muligheten til å være med å påvirke musikken, og alle er velkommen til allsang. Ta med deg gjengen på Ricks Hems.

Velkommen til oss!

Alle våre dj`S er av høyeste klasse. Fra lokale dj`s som Aiano, Hella, Satian, Lene Aleksandre til større Norske dj?s som Charlie Roennez, Sjur, Tom Boye, Natalia Barbin, Reidar Buskenes, Solli, Trxd, Kream mf. Vi har også større internationale Dj`s som Plastik Funk, Warrior Grooves, Zanova - Olga Ryazanova, Dj Litchi (Moscow), Christy Million, Martin Hygård, Leanardro Da Silva, Dj Da Queen, 2Empress, Dj Rashida (Prince dj) Chris Willsman, The Stickmen, Manuel Moore, Pink Panda, Chris Montana som produserer egne sanger til verdens hitlister.

Vi streber etter å gi våre gjester det beste av nattklubb musikk verden har å tilby!